Tuesday, July 21, 2009

3rd calling

Hai... assalamualaikum..

Minggu lepas maybe minggu yg sibuk buat aku.. xde la sibuk sgt pun, cuma ade big event yg akan berlangsung kat kampung aku (Jengka 2 la of course) .. so, secara tak langsung aku pun sibuk gak la.. hahaha

Apa taknye, adik aku yang baru bertunang beberapa bulan lepas akan melangsungkan perkahwinannya plak... tarihnya jatuh pada 18 Jul 2009 yang lepas...

Kat kampung aku lak yang tinggal cuma mak bapak aku jer, apa yang aku bole tolong cuma membelikan keperluan yang aku boleh dptkan kat Klang ni dengan harga yang murah... kat Mydin la hahahaha... Kitorang gi beli beg kertas untuk cenderahati para pengunjung, langsir tingkap dan macam2 lagilah.. huhuhu

Aku balik kampung hari khamis (awal ckit sebab nak tolong keluarga kat kampung) so wife aku kena off la jumaat tu,, hehehe sori sayang... Korang tau tak, lepas wife aku pulang keje ari khamis tu aku pun cadang nak balik kampung terus la.. tup-tup dia bawa balik satu surat untuk aku attend another job interview kat Putrajaya.. "Alamak.. ade interview la plak".. suspen aku woo.. tapi nasib baik laa tarikh interview tu jatuh bulan Ogos.. fuuuhhh.. legaaaaa!

Lepas packing2 barang, kitorang pun cabut balik kampung, tapi kena singgah Rawang jap sebab nak bawak balik anak sedara 2 orang sebab keta bapak dia ekside.. iskk,. kesian tul... time cenggini lak dia nak eksiden.. Mak bapak diorang akan menyusul kemudian sebab kete yang diorang guna dan pinjm skang ni kecik (kelisa mana nak muat sampai 6 orang).. hehehe

Kul 8 stgh mlm kitorg bergerak blk kampung dan expected sampai dalam 3 jam.. kul 11 stgh mlm kot.. hehehe... aku dah target durian, rambutan, langsat, n manggis kat umah tu... HAHAHAHAHA!!!! siap kaooo...

n_n
Share: