Thursday, September 10, 2009

Jom Cat Rumah... Biru ke Hijau?

Salam semua,



Skang dah masuk hari puasa yang ke-21, so tiba masanya aku rasa rumah yang aku duduk ni nak kena cat lagi. Bukan sebab dah nak raya, tapi sebab dinding rumah aku dah penuh dngan tulisan dan lukisan abstrak anak aku.. hahaha.. bukan satu kawasan aje.. mana saja kawasan yang tercapai dek tangannya maka kat situlah ade banyak nota-nota yang ditinggalkan dan ditulis dalam bentuk kod-kod misteri menggunakan krayon... adulaa...

Dulu time kecik2, ketinggian lukisan xde la tinggi sangat cuma paras lutut je, tapi skang di dah 4 tahun.. lukisan kat dinding pun dah tinggi paras bahu aku nie... so memang wajib nak kena cat balik nie..

Dinding lama warna pink lembut, so rasanya macam nak tukar warna ke biru atau hijau la plak.. lagipun aku xkisah je... sebab yg nk cat nant pun aku jugak... kite tengok je la nanti aku beli cat warne pe ek... hahahaha!!

Oh ye,, lupa lak, sempena bulan raya yg dah semakin dekat ni saya lngin la mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri, kepada semua umat Islam di dunia nie dan harap maafkan segala yang zahir dan batin la ye sekiranya ada entry -entry yang menyinggung perasaan (ade ke) dan sanubari u all la ye .. Semua tu adalah x disengajakan... Haa.. satu lagi jangan lupa bayar zakat haa...

OKlah xde pape nak ngarut lg... see u next entry.. bye
Share: