Wednesday, September 30, 2009

Raya Moments



Still dalam bulan Syawal ni, so rasa mcm nak update lak blog nie.. aku lom upload lg pic raya kat memana tmpt, facebook ke hape ke .. tapi xpe lah bior je aku upload kat cnie...

Tahun ni aku raya kat Kg Kundang, Kuala Langat.. haaa.. tak tau ke?.. adula... kalu nak pi sana korang kena la ikut pantai Morib tu... pastu straight je la.. mesti x miss punye..umah wife aku le... hahaha.... biaselakan kitorang memang bergilir2 tetiap tahun... kampung aku kat Pahang.. xde la jauh sgt.. dlm 3 jam trip je...



Tahun ni raya agak spesel sikit, sbb kat kg sini tetiba je aka beberapa tempat yg kena banjir.. nasib baik umah mak mertua aku tu selamat..ujan yg turun prior banjir tu punya la lama sampai penuh parit utama kat kg ni... melimpah sampai ke rumah orang2 kampung.. naik sampai paras lutut.. xsampai ati aku nak snap pic... nmpk kuajau plak kang..



Umah ni adalah umah sedara kitorang,, so bole la snap pic ckit... hahaha.. adala buktinye yg kitorang redah banjir...

Sedara kitorang ni ramai... kena sampai raya ke tiga baru abis yg part selangor je,, tu lom masuk kat nogori sembilan, pahang, melaka and indonesia.. hahaha umah pak Agus le tuh!.....
Share: