Tuesday, October 27, 2009

Rumah Lama Imej Baru

Another day, another story..

Okeylah, entry kali ni aku nk tunjukan perubahan besar kat umah mak bapak aku kat jengka nu. Pada asalnye umah tu xberubah pun bentuknye sejak berpuluh tahun dulu, yg berubah pun cuma warna cat nye aje... skang umah aku kaler pink.. hahahaha... xcaye... tgk la!





Tapi selepas berpikir panjang mak bapak aku pun bertekad utk membuat perubahan kat bahagian serambi rumah tu.... alamak sedihnye aku sbb ade byk kenangan silam kat situ... huhu..
Lagipun serambi tu 99% kayu so diorg nak ubah kepada 99% batu... hahaha... sejuk la ckit time tghari nant....



Takde can la ayam, itik, biawak n kucing nak melepak kat bawah umah aku lg nanti... hahaha...
Sewaktu pic ni diambik rumah ni xsiap sepenuhnye lg... nant la dah cantik nant aku upload some more haa....
Share: