Friday, November 27, 2009

New Job means New Life

Salam everybody,

Agak lama aku x update since my last entry months ago. Well, aku sebenanya agak busy disebabkan skang ni aku dah start keje semula dengan kerajaan. Hahaha... walaupun kerja aku itu tidaklah sesibuk mana tapi byk bende yg perlu aku settle kan utk start keje nie la.. bagi yg penah keje kerajaan mmg dah biase la kan mende2 camni!..

Ehem.. aku melapor ke Putrajaya pada 16hb nov aritu, dgn harapan kot2 kalu diorg nak postingkan aku biorle kat area yg dkt2 ngan kl @ selangor.. tapi jgn la harap sgt kan! hahaha.. tup-tup diorg postkan aku ke Raub! ok gak la tuh sbb membe aku yg lain sume jauh2 bangat.. hehehe..


Bayangkan je la, 16hb tu aku melapor ke putrajaya, 17hb lak aku dah kena lapor ke Raub terus.. aku xde hal sgt tapi 18hb tu aku konvo kat PWTC lak.. Aduss!! so terpakse la aku amik cuti rehat time tu.. Oh ye.. Aku punye tmpt keje tu kat PUSPEN Raub kat Kg kundang Patah.. lebih kurang 2 jam setengah kalu dr klang.. buat masa ni aku terpakse menumpang kat umah membe kat sana.. tinggalkan anak dan isteri kat klang jap.. weekend je la br dpt jmpa diorg.. :)

Kat Raub tu aplak gak susah gak nk cari umah sewa.. walaupun rate sewa rumah cuma rm300-rm400 je.. tapi kena selalu alert sbb takut nant umah sewa yg ada nant dikebas org.. hahahaha... lagipun aku pun nak duk sorg je buat masa nie, rasa cam x berbaloi plak... tp amat berguna pd masa dpn tuh.. isk. isk..
Share: