Monday, December 14, 2009

4th Week of Me

Salam to all..

Minggu ni adalah minggu keempat aku bekerja di Raub, bermakna dah masuk sebulan aku mengalami suasana dan dan budaya kerja yang baru.. Nak kata baru tu pun xde lah baru sangat sebab kat sini pun aku handle part keselamatan, so nothing much different la from my previous occupation.. banyak benda yg tak betu jadi amalan kat sini, nak dibetulkan pun memang ambik masa la sikit kan... tp aku bukan askar lagi!.. tapi ahhhh.. tak kisahlah, dah keje aku camtu kan.. redah je laa..



The best moments comes during the weekend la of course.. hahaha.. balik ke klang berjumpa famili lepas 2 minggu keje siang dan malam.. Bawak gi sarapan kat McD dan tgk wayang citer Princess and the Frog.. hahaha...


Seperti kata pepatah 'weekends are like a rainbow, beautiful to look at but when you get close it disappear"...

Hahahaha... mlm ahad dah kena balik Raub semula sbb monday keje.. huhuhu.. tapi aku xkisah sbb skang dah ade broadband baru beli, so hari2 bole online tgk facebook isteriku dan bersembang online... :)
Share: