Saturday, March 20, 2010

Aritu Pegi ZOO Negara

Salam

Lupa nak upload pic masa kitorg gi ZOO negara. Kitorang gi masa awal tahun 2010 haritu, 1/1/2010. Disebabkan cuma ade 3 org jer yg nak pegi zoo ni, aku pun ajak adik aku si Fais sekali. :) Bole jugak la jadik tukang amik gambar.



Lama dah sebenanya program ke zoo ni dirancang, tapi banyak sgt halangannye. Finally dpt gak anak aku pergi melihat binatang2 ni secara live. Dulu pun dia dah pernah masuk Zoo Melaka, tapi masa dia still kecik lagi. Dia pun dah x ingat yg dulu dia pernah gi zoo tu.



Cerita ni dah terlajak 3 bulan pun, skang dah masuk bulan Mac pun. Yang peningnyer apsal aku x masuk blog citer ni pun aku tak tau nape. Tapi biorlah lambat upload jangan tak upload langsung. Banyak citer yang patut aku bgtau bersempena cuti sekolah ni, tapi tunggu jelah next entry ye. Weewittt!!!

Share: