Tuesday, March 2, 2010

Jom Layan Arsenal

Salam to all..

Tergerak lak hati ni nak bercerita tentang pasukan bola kegemaran aku nie. Pasukan yang aku maksudkan adalah jeng.. jeng.. jeng.. ARSENAL..! hahahaha
Team Arsenal ni aku mula start sokong adalah pada zaman Thierry Henry main utk team ni dulu la... tahun bila ntah.. Pastu aku terus minat sampai la skang. Walaupun Henry dah kuar gi ke Barcelona, tapi aku tetap sokong ARSENAL sebab aku nyampah kat Manchester United dan Liverpool.



Aku akan cuba untuk menyokong team ni sampai bile2.. hahaha.. sehingga ke waktu ini kedudukan Arsenal di dalam Liga Perdana Inggeris adalah di kedudukan ke 3, 3 mata dibelakang pendahulu liga Chelsea dan 2 mata di belakang MU.




Ade baki lagi 10 game, harap2 team yg atas tu bole cicir mata..pastu bole la Arsenal jadi juara, selepas 5 tahun tanpa sebarang kejuaraan utama. Dan maybe bole menang Liga Juara-juara eropah plak...
Share: