Sunday, April 25, 2010

Jom Main Bowling

Salam.

Last week, kitorang pergi main bowling. Tapi ianya bukanlah aktiviti famili, tetapi ia adalah merupakan aktiviti guru sekolah wife aku. Hehehe... aku kena la hantar wife aku pegi main bowling tuh. lokasi pun takde lah jauh sangat, cuma main kat Superbowl Banting jer.. ahaks.. ahaks...


Memang sambutan cikgu-cikgu ni sangat hebat, ramai tul yang hadir. Bawak anak bini sekali, so bayangkanlah keserabutan situasi tu... :) Aku pun dapat main gak (yes!!) kumpulan aku terdiri daripada para pemandu kepada para isteri masing2.. hahaha... Oh ya.. pertandingan ini adalah julung-julung kali diadakan dan ia adalah bagi merebut Piala Pengetua SMT KLANG.



Aku suka join event-event yang macam ni, happy je.. hahaha...

Tapi sebelum tu, aku dah beli henset baru, henset yang lama tu dah teruk sangat tahap keuzurannya. Asyik mati sendiri je. Walaupun baru 3 tahun aku pakai, tapi dah ketinggalan zaman model henset aku yang lama tuh. Teringin plak nak pakai yang baru, at least yang ada Operating System yang up-to-date la yerk.. Kali ni, henset yang aku nak pakai biar berbaloi-baloi dan biar betul-betul puas hati!. Akhirnya, Satio jugak la yang aku beli.. walaupun itu pilihan keempat selepas, X10, X10 Mini Pro dan Xperia2.. huhuhu.. lantakla.. janji touchscreen erkk...!!




Hehehehe...!!

Share: