Tuesday, September 28, 2010

Kelembapan Celcom Broadband Bila Limit Mencecah 5G/Month

Hohohoho.... (cam Santa Claus plak)

Selamat hari raya dan selamat berpuasa 6... (bagi yang rajin pose yee)

Kali ni aku menaip lagi.. tapi kali ini disebabkan kebengangan aku bila speed broadband Celcom ni tersangatlah lembapnya.. Aku dah biasa dengan kelembapan broadband ni, tapi kali ini agak melampau tol la... memangla limit dia 5G/monthly pastu speed akan di'manage'kan ataupun dikurangkan sekurang-kurangnya... tapi tak munasabah langsung la kalau nak loading page yahoo pun melampau-lampau slownya....

hilang sabar aku nie......


Dah la aku nak bayor bil banyak, nak loading page Maybank2u pun bertahun-tahun tunggu nie.. aduulaaaa!! Aku ni sebenonya takde point nak update blog, cuma nak bagitau je yang aku tengah tensen sebab speed broadband ni cam sipotttt!!!!!!!


Tapi sume ni sampai ujong bulan aje le... pastu dia reset balik ke 0... hahaha... pastu aku lanyak la sampai 5G balik...


Moral of the story: sila buat bayaran bil secara online semasa speed broadband tengah laju ye...
Share: