Monday, December 9, 2013

Jualan Buku Big Bad Wolf 2013

Jualan buku besar-besaran terbesar di dunia 'The Big Bad Wolf Book Sale' sudah kembali.Lokasi : The Mines International Exhibition Centre.
Waktu : 6 Dis - 15 Dis 2013

Aku dan famili pernah pergi ke jualan buku yang sama pada tahun lepas. Cuma kami dapat pergi pada hari-hari akhir jualan. Jadi banyak buku yang sudah kehabisan.

Tahun ini pula kami pergi awal supaya dapat tengok banyak pilihan buku. Selepas subuh kami terus bergerak ke The Mines sebab tak nak berebut tempat parking kereta. Jam 8 pagi kami sampai dan sudah ada yang mahu balik rumah sebab mereka dah shopping lagi awal dari kami.Almaklumlah jualan ini dibuka kepada semua selama 24 jam. Kesesakan manusia di siang hari memang menyesakkan. Kalau nak shopping dengan aman kalian bolehlah datang waktu malam.


Walaupun pada hari pertama, sudah ramai yang datang membawa troli dan beg-beg besar. Elok juga sediakan duit banyak-banyak sebab harga buku yang sangat murah akan buat kalian ter'borong' dengan banyak.


Disini juga ada disediakan kotak-kotak khas untuk kalian guna kalau tak bawa beg sendiri.Anak lelakiku juga tak senang duduk sebab banyak pilihan untuk kategori kanak-kanak.


p/s: semua gambar diambil menggunakan smartphone Lenovo K900

Share: