Sunday, December 28, 2014

Beli Almari Guna Lazada

Kali ini LAZADA MALAYSIA buat jualan murah lagi. Barang yang terpilih sahaja ada potongan harga. Tetapi disebabkan harga potongan tu lebih 75%, aku rasa sangat wajar kalau aku ambil kesempatan ni.

Almari 'Multifunctional Wardrobe' dijual sangat murah iaitu RM55 sahaja, kalau ikutkan harga asal RM189. Sekarang ni harga almari ni telah naik kepada RM63. Memandangkan si isteri yang paling kerap layan LAZADA MALAYSIA ni, so dia cadangkan aku beli 2 sebab sangat berbaloi katanya. Lagipun tawaran ni berlangsung hanya sejam sahaja katanya.

Okeh, aku setuju. 

Share:

Thursday, December 11, 2014

Finale Pertengahan Musim ke-5 The Walking Dead

Siri tv kegemaran aku sudah tamat buat sementara waktu.

Sambungan cerita musim ke-5 'The Walking Dead' akan mula ditayangkan pada Februari 2015. Ada lebih kurang 3 bulan dari sekarang. Yang herannya aku tak jumpa lagi ulasan siri  ini dalam bahasa melayu di mana-mana blog tempatan. 

Malah aku belum pernah jumpa mana-mana blog melayu yang buat ulasan pasal siri tv tempatan. Walaupun TV3 hari-hari tayang drama tv bersiri pada waktu maghrib, tapi tiada siapa pun nak buat ulasan. Melainkan ulasan tak rasmi yang biasanya ada di Facebook wall orang-orang perempuan kaki drama TV.

Okay, i get it, our local tv mini-series probably tak best pun.

Share: