Tuesday, January 27, 2015

IOS, Android dan Windows Phone

Nokia Lumia 525
Aku ada ketiga-tiga Operating System tersebut. Antara ketiga-tiga OS ini, aku rasa lebih mesra untuk guna Windows Phone. Bukan nak promote OS WP ni, tapi dalam jiwa aku macam meronta-ronta kalau aku tak bawak telefon ni dalam poket. Walaupun appsnya sedikit dan tak sama macam jumlah apps yang sangat-sangat banyak dalam Playstore, tetapi disebabkan aku memiliki Nokia Lumia 525 maka penggunaan smartphone secara asasnya sudah mencukupi. 




Share:

Monday, January 12, 2015

Selamat Tahun Baru 2015

Selamat sejahtera semua.


Tahun baru datang lagi. Tahun 2014 aku rasa berlalu dengan super-cepat. Sebabnya terlalu banyak event penting berlaku di keliling aku sampai ke tahap menggugat keamanan negara. Kebetulannya beberapa perkara penting yang berlaku tu memberi juga kesan sampingannya terhadap aku ni. Sebagai contoh:

Share: